Entertainment voor de nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrelEntertainment voor nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel. Het nieuwe jaar staat weer vol van nieuwe ideeën, plannen en uitdagingen. We willen natuurlijk ook even om kijken naar wat er het afgelopen jaar is gebeurd en dit samen feestelijk afsluiten. De nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel is vaste traditie bij menig bedrijf, vereniging en stichting. Met een warm welkom door onze entertainers en een ludieke vervolg act, die wellicht aansluit op uw nieuwe pad voor het nieuwe jaar, is dit een uitstekend begin. Entertainment voor nieuwjaarsreceptie nodig? Wij helpen u graag met een passend voorstel.

Netwerken

Vaak zijn nieuwjaarsborrels en nieuwjaarsrecepties een uitstekende mogelijkheid om elkaar eens in een andere setting te spreken. Onze acteurs, entertainers en typetjes zijn getraind om ondersteunend aanwezig te zijn ter meerwaarde van uw dag. Als dit bekent dat door de fusie men meer interactie wil tussen twee vestigingen, dan gaan wij dat regelen. Als dit bekent dat door reorganisatie er wat spanning is, dan kunnen wij hiervan iets wegnemen. Als dit betekent dat eigenlijk alles wel altijd op dezelfde manier op rolletjes loopt, dan onderstrepen wij dat en proberen wellicht toch nog naar vernieuwing te zoeken. Geen droge inhoudsloze nieuwjaarsborrel. Geen nieuwjaarsreceptie met lange speeches. Ludiek mobiel Interactief improvisatietheater is onze specialisatie en de meerwaarde zie direct terug in de uitvoering. Gemotiveerd het nieuw jaar in!

Ideeën op doen en brainstormen

Eens een keer wat meer uit de nieuwjaarsborrel halen. Nodig dan onze typetjes uit om ideeën te ronselen en al brainstormend door de nieuwjaarsreceptie te gaan. Dit entertainment kan uiteraard in vele vormen. We denken graag mee hoe we uw nieuwjaarswens kunnen omzetten naar gedragen plannen door de hele organisatie. Ook bij veranderingstrajecten kan dit een goede uitkomst bieden. Verandering is weerstand. Dus als je weet dat er verandering aan zit te komen is communicatie heel belangrijk. Door het betrekken van de medewerkers in het geheel blijven de groten lijnen wat ze zijn, maar kunnen er kleine aanpassingen gedaan worden zodat uiteindelijk iedereen het gevoel heeft mee gedacht te hebben in de vorming van de nieuwe organisatie en dat men belangrijk is en dat er naar hen geluisterd wordt. Uiteraard moet je er dan ook daadwerkelijk iets mee doen.

Op zoek naar een theateract, entertainment, acteurs of typetjes voor uw nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, maar u kan het even niet vinden? Geen nood. Laat het ons weten, dan komen wij met een maatwerk voorstel voor u.

Bekijk ook eens www.acteur.nl voor meer inspiratie.