Freelance Event Manager

Freelance Event Manager – Dolf Bekx

Is het project toch groter dan u in eerste instantie gedacht heeft? Op korte termijn een probleem met vervanging. Of wilt u uw campagne wel intern laten organiseren, maar door een freelancer die vanuit uw ogen organiseert. Dolf is de man die u zoekt.

Projectmanager en evenementencoördinator

Dolf Bekx is al meer dan 25 jaar ondernemer in ‘Beleving’. Beginnend als freelance event manager en trainer in de recreatiesector. Zeven jaar een eigen organisatiebureau in creatieve communicatie en concepten. Vervolgens specialisatie in ludiek theater voor entertainment én communicatie. Start met acteerwerk voor tv en commercials. Naast het theater, een reisbureau opgezet en doorverkocht. Altijd in ontwikkeling en naast het actief acteren ook zeer betrokken op kantoor en voor 100% actief met ‘Beleving’ in theater, communicatie en event management. Neem nu contact om een samenwerking aan te gaan.

In 1997 stuurde Dolf af van HBO-CMV met specialisatie Vrijetijdskunde. Daarna ging hij aan het werk voor een groot evenementenbedrijf onder aansturing van Shula Rijxman, zij was de bestuursvoorzitter van de publieke omroep. Al snel daarna begon Dolf als freelancer voor o.a. het Brabants Bureau voor Toerisme en met zijn eigen productiebedrijf DoDo productions dat hij in 2007 verkocht aan Experientis. Sindsdien is hij voornamelijk in beeld als acteur, presentator en entertainer. Maar ook als eigenaar van Acteur.nl en De Lachende Lama blijft hij betrokken bij het organiseren en voorbereiden van campagnes en events op brede schaal. Er is altijd genoeg te doen binnen een eigen bedrijf, maar hij weet ook hoe uitdagend, prettig en leerzaam het is om producties en events voor anderen te begeleiden en mede hierdoor scherp te blijven op alle vlakken in de branche.

Disciplines:

Voor het organiseren, ontwikkelen, realiseren en begeleiden van projecten is Dolf ervaren en deskundig op in de volgende disciplines:

– Organisatie en begeleiding van zakelijke evenementen, congressen en bijeenkomsten
– Organisatie en begeleiding van publieksevenementen
– Projectmanagement van grotere projecten
– Concept-, ontwikkeling-, en veranderingstrajecten
– Creatieve communicatie en marketing
– Brandmanagement, vergroten van beleving product, merk, dienst, boodschap
– Belevingseconomie
– Producer van film- en videoproducties
– Producer van theaterproducties
– Producer van digitale media
– Producer grafische vormgeving en design opdrachten
– Coachen, trainen en begeleiding
– Incentives, organisatie en begeleiding reizen
– Presentator, acteur, entertainer

Contact

Zijn opdrachten variëren van grote nieuwjaarsbijeenkomsten van A-merken tot de kleinere festivals en openingen. Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of heeft u direct een uitdaging voor hem? Bel nu 0495-622552 of vul het formulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Klik hier voor Dolf Bekx als camera acteur, presentator en dagvoorzitter, ook Engelstalig.
Bekijk acteur Dolf Bekx op IMDB.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project