Freelance Event Manager

Freelance Event Manager – Dolf Bekx

Niet beschikbaar voor grote projecten en vaste contracten. Dolf is eigenaar van Acteur.nl en De Lachende Lama en heeft daarmee genoeg te doen. Maar hij weet ook hoe leuk, prettig en leerzaam het kan zijn om soms in te vallen bij producties en events en zo niet alleen u te helpen als freelance event manager, maar ook zelf scherp te blijven op alle vlakken. Doe er uw voordeel mee.

Herkenning?

Is het project toch groter dan u in eerste instantie gedacht heeft? Op korte termijn een probleem met vervanging. Of wilt u uw campagne wel intern laten organiseren, maar door een freelancer die vanuit uw ogen organiseert. Dolf is de man die u zoekt!

Projectmanager en evenementencoördinator

Dolf Bekx is al meer dan 20 jaar ondernemer in ‘Beleving’. Beginnend als freelance event manager en trainer in de recreatiesector. Zeven jaar een eigen organisatiebureau in creatieve communicatie en concepten. Vervolgens specialisatie in ludiek theater voor entertainment én communicatie. Start met acteerwerk voor tv en commercials. Naast het theater, een reisbureau opgezet en doorverkocht. Altijd in ontwikkeling en naast het actief acteren ook zeer betrokken op kantoor en voor 100% actief met ‘Beleving’ in theater, communicatie en event management. Neem nu contact om een samenwerking aan te gaan.

Disciplines:

Voor het organiseren, ontwikkelen, realiseren en begeleiden van projecten is Dolf ervaren en deskundig op de volgende disciplines:

– Organisatie en begeleiding van zakelijke evenementen, congressen en bijeenkomsten
– Organisatie en begeleiding van publieksevenementen
– Projectmanagement van grotere projecten
– Concept-, ontwikkeling-, en veranderingstrajecten
– Creatieve communicatie en marketing
– Vergroten van beleving product, merk, dienst, boodschap
– Belevingseconomie
– Producer van film- en videoproducties
– Producer van theaterproducties
– Producer van muziekproducties
– Producer van digitale media
– Producer grafische vormgeving en design opdrachten
– Beleid, onderhandelen, samenwerkingsverbanden, verkoop en inkoop
– Coachen, trainen en begeleiding
– Incentives, organisatie en begeleiding reizen (met SEPR-VVR)
– Presentator, acteur, entertainer

Contact

Zijn opdrachten variëren van grote nieuwjaarsbijeenkomsten van A-merken tot de kleinere festivals en openingen. Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of heeft u direct een uitdaging voor hem? Bel nu 0495-622552 of vul het formulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project