Stand-up comedy – voor de juiste comedian bij uw feest of congres

Stand-up Comedy

Stand-up comedy is een theatervorm die niet meer weg te denken is uit Nederland. Nog zijn vormen als variété, sketches en cabaret graag gezien bij congressen en bijeenkomsten, maar stand-up comedy is veel gevraagd. Oorspronkelijk overgekomen uit Engeland en de Verenigde Staten en nu helemaal thuis in Nederland en België.

Er zijn veel stand-up comedians, maar er is een selecte groep die echt heel goed is en perfect in te zetten bij bedrijfsevenementen en congressen. Het is een specifiek talent waar zeker niet alle stand-up comedians voor in aanmerking komen. We kijken dan ook graag met u welke stand-up comedian het beste past bij uw evenement.

Cabaret en stand-up comedy wordt nog wel eens door elkaar gehaald. Bij stand-up comedy gaat het meestal om korte humoristische anekdotes en verhalen die elkaar snel opvolgen en er is vaak interactie met het publiek. Wilt u een stand-up comedy show dan is er een ‘master of ceremonie’ (MC) die drie of vier comedians om beurten aankondigt.

Cabaret is een vorm van theater die uit meerdere disciplines kan bestaan. Muziek, een verhaal, enkele grappen en sketches of soms zelfs typetjes. Cabaret is hiermee veelzijdig en kan som heel intens zijn en een andere keer heel grappig. Bij geëngageerd cabaret wordt inhoudelijk commentaar gegeven en vragen gesteld over de wereld waarin we nu leven. Goed bij het grote publiek. Minder goed tijdens het personeelsfeest.

Nogmaals een groot verschil dus of u ter afslutiing van uw congres een cabaretshow wilt, sketches tussen de sprekers door of een hilarische stand-up comedy act als roast van uw bedrijf op het jubileumfeest.

Als luchtige onderbreking tussen de sprekers door, als wrap-up van uw evenement om alle boodschappen nog even door te lopen, openingshandeling of ‘gewoon’ iets luchtigs. Met stand-up comedy kunt u veel kanten op, wij denken dan ook graag met u mee in een goede invulling.

Prijs vanaf € 2.400,-