Theater workshops en improvisatietheaterTheater workshops doen het heel goed bij teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen. Improvisatietheater is de kunst van het accepteren in plaats van blokkeren. ‘Ja en’ in plaats van ‘Ja maar’. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar als je het eenmaal te pakken hebt kun je er op veel gebieden voordeel uit halen. Afhankelijk van het evenement bepalen we het thema en diepgang die gepast is bij deze theater workshop dag.

Niet zoveel diepgang, maar gewoon plezier? Dan bieden we met theatersport games, een theater workshop variant die geheid tot veel vermaak zal leiden en onze spelers doen daarin gezellig mee of sluiten zelfs af met een interactieve improv show.

Op zoek naar ludieke theater workshops of zeer inhoudelijke workshops? Wij denken graag met u mee op zoek naar de juiste workshop voor uw evenement en uw doelgroep.

Er zijn veel verschillende thema’s die we aan kunnen snijden met theater workshops. Communicatie op de werkvloer of het tegen gaan van miscommunicatie bijvoorbeeld. Met theater technieken laten we zien hoe miscommunicatie kan ontstaan of hoe te voorkomen. Hoe flexibel ben je. Sta je open om van een ander te leren. Durf je risico’s te nemen. Kun jij je ideeën loslaten.

Veel oefeningen zijn in tweetallen en worden nabesproken in de groep. Resultaten boek je alleen als je echt luistert en samenwerkt en durft los te laten. Door op een andere ongebruikelijke manier naar jezelf te kijken ontdek je je eigen blokkades maar ook de mogelijkheden om samen te werken.

Improvisatietheater workshops als activiteit voor een workshopdag, bedrijfsuitje, teambuildingsdag of in het kader van verandertrajecten. Een workshop die garant staat voor energie, plezier, verbinding, creativiteit en soms ook verandering.

Ontdek onbekende talenten van je collega’s en verbaas je hoe snel mensen in deze workshop loskomen en zich vrij voelen om de creatieve en grappige kant van zichzelf de ruimte te geven.

Bij elke workshop wordt gekeken welke ervaren trainers, docenten of theaterspelers dit het beste kunnen begeleiden zodat we altijd voldoen aan uw wensen.