Presentatoren – presentatrice – presentator

Presentatoren

Een presentatie is niet altijd even gemakkelijk. Onze presentatoren weten de aandacht van uw gasten of het publiek te krijgen, de stemming aan te voelen en uw boodschap over te brengen. Geen statige dialogen, maar door luchtige interactie met de mensen wordt elke presentatie prettig om mee te maken. Wij zijn erg flexibel en passen ons razendsnel aan wanneer de situatie daar naar vraagt.

Tip: Stuur vooraf voldoende informatie zodat de presentator zich goed kan voorbereiden.

Prijs per acteur vanaf € 640,-

 

Presentator inhuren? Er is zoveel keus. Wij hebben veel verschillende ervaren presentatoren en dagvoorzitters. De één is beter in het begeleiden van een congres, dan ander van een sportevent en weer iemand anders bij een pubquiz. Als presentator of presentatrice moet je passen bij de beleving die je met de activiteit wilt uitstralen. Soms is het nodig om hierin een voorbereidend gesprek over aan te gaan en een andere keer is het ‘gesneden koek’. Als presentator ben je de gastvrouw of gastheer ‘on stage’ van het evenement. Soms heeft het een meerwaarde als de presentator een typetje is of een bijzonder karakter uit de historie. Maar meestal blijft het redelijk dicht bij de persoon en is het wel een ludieke presentator. De presentator heeft veel ludieke interactie met het publiek of uw gasten.

Als dagvoorzitter ben je meer dan dit. Je bent tijdsbewaker, moet zorgen dat je goed ingelezen bent in de materie, gaat altijd een goed voorbereidend gesprek aan en bent de stuurman (of vrouw) van het evenement. Als de dagvoorzitter merkt dat het momentum er even niet is, moet er ingegrepen worden in plaats van het programma door te laten ratelen. Uiteindelijk willen we natuurlijk terug kunnen kijken naar een zinvolle boeiende dag.

In beide gevallen is humor belangrijk, uiteraard passend bij het evenement. Wij zijn altijd bezig met meerwaarde te creëren voor het doel van de dag. Presentator boeken? Wij doen u graag een passend voorstel.