Valentijnsdag entertainment

Valentijnsdag entertainment wordt vaak ingezet als winkelcentrum promotie en straattheater om extra sfeer en gezelligheid te brengen rond de winkelstraten. Soms met een speciale boodschap, maar doorgaans voor interactie en gezelligheid. Straattheater als lakeien kunnen rozen uitdelen of mensen laten draaien aan het rad van avontuur waar mee men kans maakt op leuke Valentijnscadeautjes namens de winkeliersvereniging. Wilt u iets speciaals doen rond Valentijnsdag voor uw klanten, deelnemers of op uw bedrijf? De Lachende Lama heeft een reeks ludieke entertainment acts om uw Valentijnsdag speciaal te maken.Straattheater acts voor winkelcentrum promotie of citymarketing.

Wilt u straattheater inhuren of winkelcentrum entertainment boeken voor Valentijnsdag dan denkt De Lachende Lama graag met u mee. Elke situatie is uniek en voor het best passende Valentijnsdag entertainment kunnen wij maatwerk iets voor u samen stellen. Bij winkelcentrum promotie gaat het soms om een extra verkoopprikkel waarbij we waardebonnen kunnen uitdelen als men een kassabon kan laten zien van die dag. Of mensen kunnen voor korting draaien aan het rad van avontuur. Nog leuker is het natuurlijk als het echt om belevings verhogende activiteiten gaat. Hierbij wordt Valentijnsdag omarmt en wordt er een sfeer gecreëerd die het zo leuk maakt voor mensen dat ze er vaker willen terug komen. Belevingsverhogende activiteiten hebben dus op langere termijn een groter waarde, maar in combinatie met koopstimulatie krijg je een perfecte mix die je over de verschillende feestdagen kunt verspreiden. Als entertainment voor Valentijnsdag denk je al snel aan hartjes, liefde, kusjes, engelen en veel rood. Maar dat rekken we graag op met dichters, cadeauinpakservice, lakeien, portiers en piccolo’s om mensen extra te begeleiden,

Op 14 februari vieren wij elk jaar Valentijnsdag, vernoemt naar de heilige martelaar Sint-Valentijn. In 496 werd 14 februari door paus Gelasius uitgekozen tot ‘dag van de Heilige Valentijn’. Tegenwoordig gebruiken wij deze dag om onze geliefden te eren of een onwetende de liefde te verklaren. De Lachende Lama rekt dit nog meer op door positiviteit, verwantschap en verbroedering te omarmen in dit teken van liefde.

Het theater op

Voor elke feestdag hebben wij passend entertainment. Met Valentijnsdag is het vaak straattheater, en ook op feesten komt u ons tegen. Meer dan onze gemiddelde collega’s komen we ook op de werkvloer om uw boodschap te communiceren.

Communicatie acteurs nodig voor een boodschap? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl