Meeleeftheater – interactief kindertheater, meespeeltheater

Kindertheater voorstellingen

Meeleeftheater – interactief kindertheater

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Hieronder vindt u onze meest gespeelde voorstellingen. Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak maatwerk onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Kun jij toveren? ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Kwast wil iets leuks gaan doen, maar Kolder blijkt in alles gewoon beter te zijn. Kwast weet Kolder de overtreffen door te beloven om alle aanwezige om te toveren. Dat wil Kolder natuurlijk wel zien. Er is alleen één klein probleempje. Misschien dat het met de hulp van de kinderen toch nog tot een goed einde kan komen.

Alle leeftijden: extra goed voor iets jongere kinderen

~ Voorstelling: Een droom die uitkomt ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Kolder heeft weer gedroomd over een piraat en verteld hier in geuren en kleuren over. Hij is helemaal fan van deze uitzonderlijke piraat. Hij zou zelf ook wel een piraat willen worden. Kwast wordt er een beetje moe van om telkens hetzelfde verhaal te horen en vindt het dikke onzin. Wanneer heb ik nou voor het laatst een piraat gezien? Kwast heeft een idee. Doe je mee?

Alle leeftijden: extra goed voor iets jongere kinderen. Er staat nu piraat, maar het kan natuurlijk ook een prinses, dokter of ander typetje zijn.

~ Voorstelling: Beroemd zijn ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Kwast weet eindelijk wat hij later wil worden…. beroemd! Kolder moet hem teleurstellen, want dat wordt je niet zomaar. Dat weet Kwast ook wel en daarom heeft hij een afspraak met Gerard Joling. Kolder helpt hem nog even met de voorbereidingen, maar weet niet zeker of het wel gaat werken. Kwast is overtuigd dat het gaat werken. Misschien moeten we Kwast een handje helpen?

Alle leeftijden: extra goed voor iets oudere kinderen

~ Voorstelling: Koel of cool? ~

We worden verrast door twee clowneske typetjes. Het zijn Kolder en Kwast, twee vrienden voor het leven die (samen met de kinderen) bijzondere avonturen beleven. Kwast doet ontzettend raar. Kolder heeft geen idee wat er aan de hand is. Kwast heeft namelijk een studie gedaan op MTV en Nickelodeon en is nu helemaal flex, lauw.. oftenwel cool. Kolder vindt het wel meevallen en zegt dat hij dat ook wel kan. Na een iets uit de hand gelopen wedstrijdje zit Kwast met een groot probleem. Weten de kinderen zijn vriend terug te krijgen?

Alle leeftijden: extra goed voor iets oudere kinderen

Mobiel entertainment

Kolder en Kwast maken ontzettend veel plezier met elkaar, maar ook graag met iedereen die ze tegen komen. Met een wagen vol spelplezier en een mobiele geluidsunit op accu bedenken ze de meest vreemde spelletjes en dansen ze er op los. Natuurlijk mag je meedoen en je ouders ook!

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-