Sprookjes kindertheater met Roodkapje en meneer WolfSprookjes zijn leuk voor jong en oud. Als kinderen leren we ervan en worden we meegenomen naar een fantasiewereld waar alles kan. En als volwassenen mogen we weer even kind zijn. Of zijn het juist de levenslessen en ervaringen die een verhalenverteller in sprookjes kan binden met zijn publiek? Het is voor iedereen anders, maar sprookjes blijft iedereen fascineren, net als sprookjes kindertheater waarbij iedereen even ‘in het moment’ zit. De Efteling en Walt Disney hebben zo hun stempel gezet op onze beeldvorming van sprookjes, dat het soms moeilijk lijkt om hiervan af te wijken. Maar echte verhalenvertellers weten dat als je je publiek maar weet te pakken ze alles accepteren in hun fantasiewereld. De meest bekende sprookjes zijn van schrijvers Grimm en Andersen, en als je daar de originele versies van leest is het ook een enorme verrassing. We blijven dus altijd mensen verrassen en we blijven in beweging. Soms gaan we mee met de beleving waar kinderen al mee bekend zijn, en voelen we ons vrij in onze fantasie zoals dat hoort bij échte Sprookjes kindertheater shows. Boek nu sprookjes kindertheater of laat ons weten waar u naar zoekt, dan doen wij u een voorstel.

Sprookjes kindertheater inhuren of boeken doet u bij De Lachende Lama. Wij hebben standaard sprookjes kindertheatershows, maar kunnen ook heel eenvoudig een maatwerk voorstelling maken, vaak zonder meerprijs. Van welk sprookje zou u wel eens een aangepast versie willen zien als Kindertheatervoorstelling? Assepoester, de wolf en de zeven geitjes, Doornroosje, Hans en Grietje, Repelsteeltje, Vrouw Holle, de kleine zeemeermin, de prinses op de erwt, de sneeuwkoningin of de rode schoentjes? Wij horen het graag, dan doen wij u passend voorstel.

We spelen ook regelmatig in de kleinere theaters en cultuurhuizen. Wilt u een voorstelling voor het grote theater of wilt u acteurs voor een grotere beleving? Kijk dan ook eens op www.acteur.nl