Pasen entertainment

Pasen entertainment voor winkelcentrum promotie en citymarketing. Onze Paashazen zorgen voor extra sfeer en beleving rond de Paasdagen. Paas entertainment met fotografie of mobiele spelshow. We verzorgen ook kindertheater voorstellingen rondom elke gewenst thema, zoals onze standaard Paasshow ‘Je bent en ei’. Staat uw wens er niet bij? Wij verzorgen met veel gemak een maatwerk voorstel voor u.

Traditioneel zijn er veel activiteiten op tweede Paasdag zoals de woonboulevards, keukenshows en speciale autodealerdagen die nu nog steeds veel mensen trekken. Maar de meer authentieke beleving van het moment, zoals een lenteshow, foodtruckfestival of speurtocht waarbij de kinderen weer eens heerlijk buiten kunnen rond rennen, lijken tegenwoordig meer terrein te winnen.

Entertainment rond Pasen was hiermee vooral gefocust op de winkelcentra, woonboulevards en andere omgevingen waarbij ‘kopen’ de hoofdmoot is. Belevingsevenementen lijken dus meer voet aan de grond te krijgen. Paashazen zijn niet langer vrijwilligers in een pak die chocolade eieren uitdelen, maar professionele theaterspelers die een echte beleving weten te creëren of een verhaal vertellen die aan komt.

Pasen symboliseert ook het begin van de lente, na de lange wintermaanden is er eindelijk weer eens zonneschijn en kunnen we vrolijk buiten rond huppelen. We denken dan ook graag met u mee hoe we uw Paas entertainment kunnen vormgeven rondom uw gewenste beleving. Of wellicht wilt u dat wij met u meedenken in een heel nieuw concept, want je kunt natuurlijk niet jaar in, jaar uit hetzelfde programma blijven aanbieden. Een fris nieuwe begin, het is tenslotte Pasen! Broedt een nieuw ei uit en ga de toekomst in met een nieuwe wending. Waar gaat Pasen naar toe in 5 jaar? Wordt een vooruitloper in plaats van een volger. Omarm het lente gevoel en leef.

Toch een stap te veel en blijft u liever dicht bij het traditionele? Dan kunnen wij ook daarin met u meedenken. Het uitdelen van eieren, de speurtocht en het knutselen blijven vooral bij de gezinnen met kleinere kinderen een welkome activiteit. Met een eenvoudige toevoeging van slechts één van onze acteurs verander je de hele beleving van dit Paas entertainment door professionele inbreng. De aanjager van uw Paasevenement, de host, de presentator…. dé professionele Paashaas.