Halloween entertainmentOns Halloween entertainment wordt meer geboekt in België dan Nederland. In België zijn er zoveel meer Halloweenoptochten, een Halloweenstoet of Halloween centrum promotie. We hebben hier omheen dan ook veel ervaring opgedaan om het altijd passend te krijgen naar uw Halloween evenement. Veelal met kindvriendelijke Halloween acts.

Halloween wordt ieder jaar op 31 oktober gevierd over de hele wereld en wordt ook steeds populairder in Nederland. Met onze Halloween typetjes, Halloween acteurs en Halloween straattheater acts zijn we al op veel Halloweenfeesten mogen verschijnen. De meest voorkomende vorm is Halloween straattheater. Ludiek mobiel improvisatietheater is onze gekozen vorm, maar we denken altijd graag mee in wat passend is bij uw Halloween evenement. Bekijk ons aanbod Halloween entertainment, en weet dat we ook graag een maatwerk voorstel doen.

Halloween Kinderanimatie

Kinderen en Halloween, gaat dat eigenlijk wel samen? Is het niet veel te eng om zo’n Halloweenfeest te organiseren voor kinderen? Net als volwassenen vinden kinderen het best leuk om een beetje te griezelen en te spoken, zolang het maar duidelijk is dat het spel is. Speciaal voor kinder Halloween evenementen spelen wij daarom meestal clowneske acts die grappig zijn en een beetje griezelig te gelijkertijd zijn. Wij maken nooit iemand bewust bang, maar zorgen voor een mooie visuele presentatie, luchtigheid, grapjes en dan ineens een onverwachte spannende wending waarna de opluchting gelukkig snel weer dichtbij is. Zoals elk feest houden wij van positiviteit, dus ook met Halloween.

Stijlvol Halloween entertainment

Bij Halloween events denken sommige mensen misschien al snel aan zombies, bloed, kettingzagen en afgehakte ledematen. Als casino is dat niet echt wenselijk en ook op het bedrijf wil je liever iets beter geschikts. Aangezien ons Halloween entertainment altijd uit gaat van positiviteit is het altijd een pretje om ons uit te nodigen. Een ludieke Halloween quiz of mobiele spelshow met griezels die eigenlijk helemaal niet mensen bang willen maken, ze zijn alleen half dood. Maar daar praten we liever niet over. Onze griezelfotograaf die gezellige foto’s wilt maken, maar nu eenmaal een beetje een macabre bijsmaak heeft. Of liever maatwerk Halloween acteurs, bijvoorbeeld als liftboys griezelig gezellig samen in een kleine lift vriendelijk, maar spannend, mensen naar hun verdieping brengen.

U komt ons tegen als onderdeel van een Halloweentocht, Halloweenstoet, Halloweel festival, Halloweenfeest, Halloweenparade, Halloween markt en Halloweenkermis.

Waarvoor zoekt u een theater act of acteurs?
Zakelijk evenementCommunicatieMaatwerkFeestTypetjesStraattheaterKindertheaterActeurs voor ander project