Oranje fotograaf - Oranje entertainment

Oranje entertainment wordt ingezet tijdens Koningsdag, maar ook rond sport evenementen zoals een WK of EK van welke sport dan ook. Onze Oranje supporters zijn tenslotte ongetemd gekleurd in Oranje. Met Koningsdag gaan we voornamelijk op pad met onze Oranje mobiele spelshow, de Oranje fotograaf en styliste en het Kindertheater ‘Hoog bezoek’.

Wilt u straattheater inhuren of boeken voor Koningsdag of een andere feestdag? Bij De Lachende Lama bent u aan het juiste adres. Voor elk Koningsdag feest, markt of Oranje festival hebben we wel iets passends of maken we iets speciaal voor u op maat.

Koningsdag is toch wel het feest van het volk, waarbij mensen zelf op de rommelmarkt staan, met de harmonie op pad gaan en kinderen zelf hun fietsen versieren voor de optocht. Het straattheater wat wij bieden is interactief en geeft ruimte aan de expressie van het volk. Het is hun feestje en dat willen wij graag ondersteunen. Volksfeest nummer één moet je koesteren en daar willen wij graag deel van uit maken.

Tijdens een EK of WK is het veelal winkelcentrum promotie die Oranje entertainment inhuurt. De Oranje gekte wordt vergroot door interactieve oranje sfeerverhogende straattheater acts.

Acteurs nodig voor een heel ander Oranje project? Kijk ook eens op www.acteur.nl