Kindertheater Prins en Prinses – Koninklijk kindertheater met een kikker

Prins en prinses kindertheater

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Verkikkerd op jou ~

Prins Freek en prinses Frederique zijn op bezoek. Deftig is niet het eerste woord wat je te binnen schiet als je dit prinselijk paar tegen komt. Ze zijn dan ook zo lang opgesloten geweest in het kasteel dat ze nu alles moeten ontdekken wat ze door de jaren gemist hebben. Eigenlijk zijn het nog 2 grote kinderen.. maar dan van Koninklijke bloed. Freek en Frederique zijn al heel lang bij elkaar, maar ze twijfelen voor hoelang nog. Er wordt van alles van ze verwacht en ze weten niet precies hoe ze daar mee om moeten gaan. Misschien kunnen de kinderen helpen hun probleem op te lossen.

Mobiel entertainment

Prins Freek en prinses Frederique zijn op bezoek. Deftig is niet het eerste woord wat je te binnen schiet als je dit prinselijk paar tegen komt. Ze zijn dan ook zo lang opgesloten geweest in het kasteel dat ze nu alles moeten ontdekken wat ze door de jaren gemist hebben. Eigenlijk zijn het nog 2 grote kinderen.. maar dan van Koninklijke bloed. Met veel bombarie lopen ze rond en vermaken zichzelf met alles en iedereen. Zouden ze ook nog voor iets bijzonders komen? Hou ze in de gaten, want je weet maar nooit.

Prijs mobiel vanaf € 540,- show vanaf € 870,-