Kindertheater Piraten – met Kapitein Black en Zeemeerminnen

Piraten kindertheater

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: De geest van Kapitein Black ~

De kapitein en zijn maatje zijn aangekomen en maken er een dolle boel van. Maar wat is dat? Er spookt iets! Het zal toch niet de geest van Kapitein Black zijn? Ja hoor… die vervelende Black laat ons ook nooit met rust. Wij willen alleen maar zijn schat hebben, is dat nou teveel gevraagd? Wat kunnen we doen om van hem af te komen? Misschien dat de kapitein, samen met de kinderen, het probleem weet op te lossen.

~ Voorstelling: De zwoele zeemeermin ~

De kapitein en zijn maatje zijn aangekomen en maken er een dolle boel van. Maatje vertelt aan de  kinderen dat de kapitein de laatste tijd heel erg vreemd doet. Het heeft vast iets te maken met die zeemeermin die we laatst zagen zwemmen. Hij kan er maar niet over ophouden en hij is niet meer de kapitein die ik gewend ben. Hij schrijft gedichten, strooit rozenblaadjes in de zee en heeft de film ‘De kleine zeemeermin’ nu al 42 keer bekeken. Dit kan niet langer, we moeten iets doen! Maar wat?

Mobiel entertainment

Wat is dat nou? Piraten? Wat komen die hier doen? Met veel bombarie lopen ze rond en vermaken zichzelf met alles en iedereen. Zouden ze ook nog voor iets bijzonders komen? Hou ze in de gaten, want je weet maar nooit. Maatjes, ahoi, strijk de zeilen, veranker het schip, laat de sloep maar zakken, het is tijd om de buit binnen te halen.

Prijs mobiel vanaf €€ 540,- show vanaf € 870,-