Sinterklaas kindertheater wordt ieder jaar aan het einde van november gespeelt bij personeelsverenigingen en clubs vóór Sinterklaas binnen komt. Alles lijkt goed en dan blijkt er toch ook dit jaar weer een probleem dat opgelost moet worden voordat de goedheiligman het pand betreedt. Komt het ook dit jaar weer goed? Het is altijd spannend, maar tot nog toe is het nog altijd gelukt. Naast de kindertheater voorprogramma’s voor Sinterklaas, zijn we ook actief met onze grote Sinterklaas show in het theater en Sinterklaasshows op scholen. Als je met Sinterklaas leuk interactieve kindershow wilt inhuren dan ben je bij ons dus aan het goede adres. Sinterklaas inhuren? Dat kan ook, wij komen bij grote evenementen waar men een echte professionele Sint wenst.

Wij doen geen huisbezoeken, maar leveren alleen acteurs als professionele Sinterklaas en Hoofdpiet voor grotere publieks evenementen of bedrijfsevenementen. We zijn dus veel meer actief met roetveeg pieten of andere karakters. Voor winkelcentrum promotie zijn onze Pieten met hun mobiele spelshow aanwezig of onze fotopiet die als fotograaf mensen op de foto zet met Sinterklaas decoratie.

Wel komt Sinterklaas naar een meet en greet, waar de Sint traditioneel eerst binnen komt of een optocht loopt, dan een speech houdt er daarna roetveeg pieten spellen zijn of andere activiteiten en vervolgens iedereen met Sinterklaas op de foto mag. Dat programma kan kort of uitgebreid, soms heeft Sinterklaas dan even een pauze nodig.

Onze kindertheatervoorstellingen voor Sinterklaas zijn interactief, dat wil zeggen dat iedereen mee mag denken, dansen, roepen en uitbeelden. Dat maakt het altijd super leuk en actief. Wie wil er nou niet meehelpen het probleem op te lossen voordat Sinterklaas binnen komt? Iedereen toch? We hebben meerdere shows; van de Kapitein van de pakjesboot, navigatie van Sinterklaas, tot aan de sleutel van het pakhuis en de fanclub inspectie. Maar we verzorgen met veel gemak ook een maatwerk show speciaal naar uw wensen, en vaak zonder meerprijs!