Sinterklaas en Pieten – professionele Sint met zijn hoofdpiet

Sinterklaas en Hoofdpiet

“Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt, wie zou dat zijn?” Natuurlijk was het kloppen van hoofdpiet, maar we zitten te wachten op Sinterklaas! De goedheiligman is ieder jaar weer welkom in ons koude kikkerlandje waar hij zo graag komt. Hij heeft zijn boek bij zich waarin alle Pieten laten weten wat iedereen gedaan heeft. Wil je het zelf vertellen aan Sinterklaas of moet hij het toch maar vragen? Een tekening wordt altijd gewaardeerd, maar je wensenlijstje geven kan natuurlijk ook. Hoofdpiet komt in moderne roetveeg uitvoering. Sinterklaas is, zoals het hoort, een pracht exemplaar, zeg maar (één van) ‘de mooiste Sinterklaas van het land’.

Tip: Stuur vooraf voldoende informatie zodat Sinterklaas zich goed kan voorbereiden.

Prijs mobiel vanaf € 640,- show vanaf € 965,-

Ook mogelijk voor video producties en video boodschappen.

 

Een professionele Sinterklaas inhuren is wat anders dan de lokale hulpsinterklazen. Onze Sint komt doorgaans opdraven bij grote bedrijfsfeesten, intochten en attractieparken. Een Sinterklaasshow in het theater of een sinterklaas show op maat speciaal voor u is zeer gebruikelijk. Maar ook de snelle sint shows, maar eerst een blok kindertheater, waar vreemd genoeg altijd iets mis gaat, en waarna onze Sint binnen komt en na 45 minuten weer het pand verlaat is mogelijk.

Wij doen geen huisbezoeken of hele dagen rondlopen in een winkelcentrum. Dat laat hij aan de Pieten over, bijvoorbeeld met hun mobiele pieten quiz. Meerijden met Sinterklaas in zijn koets rond het winkelcentrum? Nou, dat is dan wel weer heel speciaal. Bijzondere Sinterklaas momenten is wat wij doen. Het echte Sinterklaasfeest met een bijzondere sint en groep pieten (al dan niet door u geregeld) is wat deze Sint het liefste doet. En als Sinterklaas blij is, nou dan is iedereen blij, toch?

Er zijn veel verschillende Sinterklaas evenementen. In ons hele Sinterklaas aanbod ziet u een hoop mogelijkheden. Maar Sint zou Sint niet zijn als hij graag meedenkt met moeilijke vraagstukken of laat het aan zijn Pieten over om er een waar feest van te maken. Dus een passend voorstel voor het inhuren van een Sinterklaas met Pieten nodig? Dan horen wij graag van u.