Dhr. G.J. van Bussel – Gemeente Katwijk

Dhr. G.J. van Bussel – Gemeente Katwijk

Het ingenieursbureau van de afdeling beheer en vastgoed van de gemeente Katwijk een afdelingsuitje gepland op een hele regenachtige dag.

’s middags vanaf 13.00 uur zijn we naar het Rijksmuseum gegaan in Amsterdam. Om 17.00 uur terug naar Wassenaar naar de Schulpwei waar we met 100 collega’s een lopend buffet hadden . Daar aangekomen stond er een vrij onfrisse zwerver op het parkeerterrein te aalmoesen, en verzamelde geld in, voor ruil dat hij de auto’s op het parkeerterrein zou bewaken, maar ja, jammer we waren dus met de bus zei ik al, dus heeft hij niet erg veel opgehaald. Eenmaal binnengekomen, liep Truus de schoonmaakster al onze jassen aan te nemen, en een lekker geurtje te spuiten, of je wilde of niet, het gebeurde gewoon. Eenmaal gesetteld ging ze spontaan de tent schoonmaken en bij verschillende gasten de roos van de schouders afvegen met het zelfde schoonmaakdoekje waar ze net van te voren het toilet had schoongemaakt. Inmiddels kwam de zwerver ook naar binnen, om zijn dingetje te doen, als hij maar geld kon verdienen, daar wilde hij zelfs voor gaan zingen. Na het eten hadden de zwerver en de schoonmaakster ( Truus ) zich snel omgekleed en omgetoverd in een visagisten-team, en ik moet zeggen, dat was lachen, een hele koffer met verkleedspullen, en iedereen op de foto, die we op de web-site hebben bekeken.

Al met al was het een geslaagde dag, en een aanrader om acteurs in te laten vliegen, om wat extra gezelligheid te creeren op een feestje. Ik heb van bijna al mijn collega’s alleen maar positieve reacties gehoord……………dus.

Lachende lama’s nog bedankt voor jullie inbreng, en jullie zijn mede oorzaak van een onvergetelijke dag.