Kindertheater Cowboy en Indiaan – over Amerika en vriendschap

Biff en Poef – cowboy en indiaan kindertheater

Meeleeftheater

Meeleeftheater, ook wel meespeeltheater genoemd, is clownesk interactief kindertheater. De kinderen hebben hierbij invloed op het verhaal. Niet stil zitten en mond houden, maar meedenken, roepen, dansen en uitbeelden, kortom één groot feest! De Lachende Lama speelt bovendien voor alle aanwezigen. Dat betekent dat we ook grapjes voor de ouders erin stoppen of voor de wat oudere kinderen. Zo is het pas echt leuk voor iedereen.

Heeft u een specifiek thema of een boodschap? We kunnen met veel gemak onze voorstelling afstemmen op uw onderwerp of wensen zonder extra kosten.

~ Voorstelling: Biff en Poef, buiten Westen ~

Biff is de stoerste cowboy van het hele wilde westen en Poef is de beste jager van alle indianen. Dat denken ze tenminste zelf. Al snel zal blijken dat Biff helemaal niet zo stoer is en dat Poef nog geen dier kan vangen als het slapend in zijn schoot ligt. Bovendien zijn ze ook nog eens beste vrienden. Iets wat zeer ongewoon is voor een cowboy en een indiaan. Hoe kunnen ze thuis bewijzen dat ze wél iets goed kunnen? Misschien dat de kinderen het probleem weten op te lossen.

Mobiel entertainment

Wat is dat nou? Een cowboy en een indiaan? Wat komen die hier doen? Met veel bombarie lopen ze rond en vermaken zichzelf met alles en iedereen. Zouden ze ook nog voor iets bijzonders komen? Hou ze in de gaten, want je weet maar nooit.

Prijs mobiel vanaf € 540,- show vanaf € 870,-