Sinterklaas op de foto – meet en greet met Sinterklaas

Sinterklaas op de foto

Sinterklaas op de foto

Rond 5 december is het altijd spannend, maar hoe leuk zou het wel niet zijn als je met Sinterklaas zelf op de foto mag! Nou, dat kan. Een echte meet & greet kan op verschillende manieren ingevuld worden. Mobiel rondlopend doen alleen de Pieten, maar de Sint en zijn Pieten vertellen ook graag eerst een verhaal waarna men per groep met Sinterklaas op de foto mag. Als er een ruimte is waar Sinterklaas rustig kan vertoeven met zijn greenscreen studio of versierde stoel, dan neemt hij daar graag de tijd voor en je krijgt direct je foto geprint mee eventueel met tekst en logo van uw evenement.

P.s. de roetveeg piet ziet er vooralsnog wat donkerder uit op de foto’s, maar dat gaat vanaf nu gestaag veranderen.

Prijs indicatie, vanaf € 2.400,-

Een meet & greet met Sinterklaas is wel heel spannend voor kinderen. Het is daarom fijn dat er aardig wat hulp Sinterklazen rond reizen om die aandacht te kunnen geven aan iedereen. Onze Sint is wel een hele échte Sinterklaas en weet een grote impact achter te laten met zijn professionele aanwezigheid. Samen met Fotopiet en natuurlijk zijn rechterhand Hoofdpiet gaan ze op pad. Soms met een Greenscreen studio waarbij we een beetje kunnen toveren. We doen dan net alsof we in een bijzondere plek zitten met Sinterklaas, bijvoorbeeld op het dak om pakjes in de schoorsteen te stoppen. En daarna wordt de foto direct geprint met uw logo, tekst en in een maatwerk kader en krijgt iedereen die mee. Uiteraard worden achteraf ook alle foto’s digitaal naar u verstuurd en kunnen de mensen alle foto’s bekijken in een gratis online album die beveiligd is met een wachtwoord.

Heeft u hele andere ideeën voor Sinterklaas? Daar hoort hij graag naar. Sinterklaas is altijd open voor nieuwe avonturen, al moet de goedheiligman wel gerespecteerd worden én wordt hij bovendien een dagje ouder, dus niet alles kan zomaar doorgaan. Op een paard is nooit een probleem met de juiste begeleiding. Een waterfiets is te onstabiel voor de Sint, al levert dat wel leuke foto’s op.

Acteurs nodig voor een ander project? Kijk ook eens op www.acteur.nl